Zaterdag 70/80 's Fever Classics

Entree € 15,-
Tent open vanaf 19.30

BESTEL TICKETS

ABBA Fever (00:00-01:30)

Al meer dan 40 jaar lang trekt de muziek van ABBA nog steeds alle generaties over de hele wereld de dansvloer op. Bij een show van Abba Fever is het dan ook een garantie dat iedereen regelrecht wordt teruggevoerd naar de seventies en weer ouderwets uit z’n dak gaat!  Met twee fantastische zangeressen als Agnetha en Frida en twee swingende rasmuzikanten als gitarist en pianist, zorgt Abba Fever voor een levensechte seventies-sfeer op ieder podium. Dancing Queen, Mamma Mia en Waterloo: geen enkele ABBA-tophit wordt overgeslagen en ook de echte ABBA-fans worden verrast met enkele vergeten, maar prachtige albumtracks. De handgemaakte kostuums en adembenemende stemmen van onze zangeressen zorgen voor een niet te evenaren ABBA-tribute van wereldklasse!

https://www.abbafever.nl/

Stones Sessions (22:10-23:40)

Mick Jagger en Keith Richards zijn al decennia lang mythische figuren in de popmuziek. Het is daarom ook niet voor niets dat vijf talentvolle muzikanten (bekend van oa. Nielson, The Royal Engineers, Lisa Lois en Money & The Man) zich op het rijke oeuvre van The Rolling Stones hebben gestort. De muziek van “The Greatest Rock’n Roll band in the world” gaat terug tot begin jaren zestig en is voor veel muzikanten een enorme inspiratiebron. De livesensatie die Stones Sessions met zich meebrengt komt gevaarlijk dicht in de buurt van de beruchte shows uit de jaren zeventig waar The Rolling Stones om bekend staan. Deze jonge artiesten van eigen bodem duiken vol overgave op alles wat de Stones met zich meebrengen; verwacht dus een aaneenschakeling van wereldhits als Satisfaction en Gimme Shelter, verpakt in een psychedelische Rockshow waarin de iconische gitaarriffs de boventoonvoeren.

stonessessions.nl/

Las Bandidas (20:50-21:50)

 Vijf zeer uiteenlopende, pittige famkes met een gezamenlijke passie: muziek maken. 
Spelen wat wij lekker vinden, dat was het uitgangspunt. Met als resultaat een ietwat rebels repertoire, uiteenlopend van stevige rock tot country en blues. 'Rocken' en 'rollen' tot je erbij neervalt en vervolgens stil genieten van een tranentrekkende countryballad, het kan allemaal.
Als echte bandieten stelen deze rockende Chicas de show en zullen ook jouw muziekhart veroveren.

www.lasbandidas.nl/        

The Cleveland Steamers (20:00-20:30)

No fun!? Niets is minder waar, want het Groninger punktrio 'The Cleveland Steamers’  speelt de beste punkrock klassiekers energiek en met een glimlach. In ca. 30 minuten (anders moet de AED eraan te pas komen) brengen Phil, Herman en Jan een ode aan één van de meest opwindende periodes uit de muziekgeschiedenis. Sex Pistols, The Stranglers, The Damned, Buzzcocks, The Ramones, The Clash, allemaal zullen ze de revue passeren. Hey ho! Let’s go, back to the spirit of ’77!

www.facebook.com/DeKleeflandStomers/