Vrijdag Boer'nrock

Entree € 15,-
Tent open vanaf 20.00

BESTEL TICKETS

Høken met De Heinoos (23:40-01:30)

Normaal-Anhangers opgelet, we gaan weer ‘Oalderwets Høken’! Zoals we allen zo goed weten hield Normaal het in december 2015 na 40 jaar Høken, Brekken en Angoan definitief voor gezien, ‘Moar zoals altied kwam an dat gejakker helaas een end’. Dampende feesttenten, kapotte shirts in de nok van de tent en de kraaiende haan aan het begin van iedere show. Een groot gemis, maar het erfgoed van Normaal blijft nog tot in lengte van jaren deurdonderen in onze harten.Daarom nemen de mannen van The Heinoos onder het motto ‘Høken met De Heinoos’ de Normaal-fakkel over met een ouderwetse tour langs de feesttenten in de zomer van 2018.

http://www.theheinoos.nl/

Boys Named Sue (22:20-23:20)

Everybody loves Cash. Jong en oud zingen de liedjes van Cash mee. Met hun energie en enthousiasme maken de 5 ras-muzikanten van ieder optreden één groot feest. Boys Named Sue speelt de liedjes van Cash niet klakkeloos na. Johnny Cash is uniek, bijzonder en niet te imiteren. De energie, opwinding, rebellie en ontroering die Cash opriep, die kun je terugvinden bij een Boys Named Sue optreden. Deze mannen, die allang geen boys meer zijn, weten waar ze mee bezig zijn. Ze bestaan sinds 2001 en zijn daarmee de langstlopende tributeband voor Johnny Cash. Want, Everybody loves Cash.

http://boysnamedsue.nl/

Female Fever (21:00-22:00)

Female Fever is de all-girl rock coverband uit het Noorden (2008). De vier meiden, houthakkende drumster René, laid back bassiste Kirsten, rockende gitariste Birgit en powerzangeres Ingeborg, spelen het niet alleen maar op safe, maar zetten ook ruigere rocknummers op eigen wijze neer om het publiek uit hun dak te laten gaan. Van Halestorm, Foo Fighters, Skunk Anansie, Hole, Nirvana tot Korn, Royal Blood, AC/DC, Rammstein en meer. Op festivals, in café’s, kroegen en feesttenten. Bij motorclubs, feesten en partijen.


https://femalefeverband.nl/